Καλώς ήρθατε στο site της Inox Megan ! Ελπίζουμε να απολαύσετε την περιήγηση στο site μας και να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Κατασκευάζουμε ανοξείδωτα κάγκελα, ανεμόσκαλες, στέγαστρα, inox πόρτες,  και παράγουμε εξαρτήματα που η συναρμολόγηση και κατασκευή τους γίνεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο μας. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας online, ή να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο μας για περαιτέρω βοήθεια. 

 

Το Big Bang του ανοξείδωτου χάλυβα συνέβη πριν από περίπου 10 έτη (ή πριν από περίπου τριακόσια δέκα τέσσερα εκατομμύρια, τριακόσιες εξήντα χιλιάδες δευτερόλεπτα!..). Από τότε το inox σύμπαν διαστέλλεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και το θαυμαστό αυτό .μέταλλο εμφανίζεται λαμπρό, καθαρό και δυνατό σε κάθε διακεκριμένο έργο.

Έχουμε τα υλικά που χρειάζονται για να κάνετε τις inox κατασκευές που έχετε φανταστεί και ακόμα περισσότερα.
Ο καθένας μας θέλει ένα λαμπρό ανοξείδωτο γλυπτό στον χώρο του. Μας γεμίζει αισιοδοξία. Τί πιό οικείο, προσιτό και χρηστικό, από μιά αέρινη ανοξείδωτη σκάλα, ένα διάφανο φωτεινό inox κάγκελο ή ένα φιλικό και αιώνιο προστατευτικό στέγαστρο ανοξείδωτου χάλυβα. Η Megan inox Hellas σας προσφέρει την  ανοξείδωτη αρχιτεκτονική γλυπτική της, σε τιμές για όλα τα βαλάντια.   Το ανοξείδωτο Megan δεν στοιχίζει, αξίζει. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απολαύσετε τα έργα μας στο σπίτι σας